vlag-gr

Verkoop – Verhuur – Rendement

Investeer in vrije tijd

Investeren in een vakantiewoning op deze prachtige locatie met ons aansprekende aanbod is zeer lucratief. Niet alleen omdat het rendement hoger ligt dan rente op een spaartegoed; u profiteert ook van indirect rendement en fiscale voordelen, én een prachtige locatie om zelf te ontspannen.

Een aantrekkelijk rendement

Verhuur & Rendement

Met de verhuur van uw beachlodge kunt u rekenen op een aantrekkelijk rendement op uw investering. Verhuur van de vakantiewoningen op Sanduyn is uitbesteed aan Dutchen. Dutchen biedt een onderscheidend aanbod aan van luxe vakantievilla’s op kleinschalige parken.

Naast het unieke onderscheidende aanbod gaat veel aandacht uit naar architectuur en interieur.

5585f0e7b941183aa8c615a04497e2ce
796b973027a152af8f7117db0037ec8a

Beheer & onderhoud

Beheer

Dutchen zorgt voor vakkundig onderhoud en technisch beheer van uw woning. Hieronder valt bijvoorbeeld het bemannen van de receptie waar u en uw gasten terecht kunnen met eventuele vragen en het sleutelbeheer. De beheerder draagt daarnaast zorg voor het gewone (dagelijkse) onderhoud van de openbare paden, wegen, parkeerplaatsen, groenvoorzieningen en dergelijke. Verder is er toezicht op en rond het park.

Door middel van een jaarlijkse beheer vergoeding (parkbijdrage) dragen alle eigenaren bij aan de levering van deze diensten. Zo behoudt het park haar kwaliteit en kunt u onbezorgd genieten van uw beachlodge. Dat maakt uw rendement op uw investering aanzienlijk hoger.