vlag-gr

Woningen

Ervaar de natuur vanaf het terras

Terrassen om de woningen, buitenkeukens, hangmatten, buitendouches, bergingen voor strandspullen, loungeplekken op het terras of met de voeten in het zand. Overal is aan gedacht en alles is zo ontworpen dat er optimaal van het buitenleven genoten kan worden. De ruige buitentafels maken dat je met zijn allen lekker lang kan tafelen bij standaard sfeerverlichting.

Het strand- en duinsfeertje wordt afgemaakt door de bestaande grote parasoldennen die kust en zomer uitstralen. Van de entree van het park tot aan de lakens op het bed, alles ademt strand, zee en duinen!

Begane grond

De living bestaat uit een ruimte met veel licht door de grote ramen aan de voorkant van de lodge. De open keuken is met luxe inbouwapparatuur van alle gemakken voorzien.
Achterin op de begane grond vindt u een 2-persoons slaapkamer met aangrenzend een badkamer voorzien van een sauna, een grote wastafel en douche. De begane grond wordt door middel van een houten trap verbonden met de eerste verdieping.

1verdieping

Op de eerste verdieping bevindt zich de tweede 2-persoons slaapkamer met op de overloop een badkamer met luxe regendouche.

Wellness & Buitenkeuken

Uw terras is gelegen op het zuiden of zuidwesten en wordt voorzien van hip buiten meubilar. Uw terras is het verlengstuk van de woning, de glazen pui zorgt voor een zachte grens tussen binnen en buiten.

Het terras kan optioneel worden voorzien van een buitenkeuken en een Jacuzzi.

Hinabaay

De beachlodges op Sanduyn zijn ontworpen met de visie om de grens tussen binnen en buiten zo zacht mogelijk te maken.
Het interieur van Hinabaay, is daarbij een onmisbare schakel om binnen en buiten in elkaar over te laten lopen. Onze interieur designers zorgen met de keuze van de juiste kleuren en materialen ervoor dat het terras een groot en ruim gevoel geeft en je één laat zijn met de natuur.
Het interieur en buitenmeubilair wordt samengesteld met hoogwaardige merken als Hay en Normann Copenhagen.
ed789669f4f52914e2accb9915d382dc